Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

De levering van de producten gebeurt door een koerier B-post op het leveringsadres dat door de koper werd opgegeven. Indien niemand aanwezig is, zal de chauffeur een briefje achterlaten zodat het pakket kan afgehaald worden in het dichtstbijzijnde postkantoor volgens de regels van B-post. De bestelling blijft in dit geval 5 dagen ter beschikking van de koper in het dichtstbijzijnde postkantoor, waarna de producten worden teruggestuurd naar de verkoper.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

In België zijn de verzendingskosten gratis vanaf een aankoopbedrag van € 70. Onder de € 70 betaalt u steeds € 7 per bestelling. Voor Nederland zijn de verzendingskosten gratis vanaf een aankoopbedrag van € 100. Onder de € 100 betaalt u steeds € 9 per bestelling. Voor Luxemburg, Duitsland en Frankrijk zijn de verzendingskosten gratis vanaf een aankoopbedrag van € 100. Onder de € 100 betaalt u steeds € 10 per bestelling. Onder voorbehoud van wijziging ingevolge omstandigheden die buiten de wil van de verkoper liggen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retour

U wenst een bestelling terug te sturen? Laat het ons vooraf even weten.
Stuur ons een mailtje naar info@newvanherck.be zodat wij uw retour kunnen opvolgen.

Aankopen kunnen enkel onbeschadigd, ongedragen en met alle originele labels en verpakking teruggestuurd worden.
De retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Onze uitgebreide retourregels

Overeenkomstig de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming heeft de koper het recht zijn online bestelling te herroepen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de producten. Er is geen verzakingsrecht wanneer het product en de verpakking niet meer in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen, gifts en verpakkingsmaterialen dienen toe te worden gevoegd bij de retourzending.

Indien het product niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht is ontvangen dan wordt het aankoopbedrag niet gerestitueerd. Het product blijft eigendom van de koper welke verplicht is haar eigendom binnen twee weken af te halen.

Het aangekochte product dient onbeschadigd en in de originele verpakking voldoende gefrankeerd teruggezonden te worden naar het hieronder vermelde retouradres. Hierbij dient de koper zijn rekeningnummer toe te voegen, zodat Schoenen New van Herck de terugbetaling kan uitvoeren. Enkel het werkelijk betaalde bedrag wordt terugbetaald en dit binnen de 30 dagen nadat de producten op het retouradres werden ontvangen.

Retouradres

Schoenen New Van Herck Bvba
Sint Antoniusstraat 3-5
2300 Turnhout

Deze voorwaarden van herroeping van de bestelling en het vermelde retouradres gelden enkel voor producten aangekocht in de webshop.

De verzendkosten voor de terugzending van online bestelde producten zijn voor rekening van de koper. Indien de koper de aangekochte producten komt omruilen in de winkel van Schoenen New Van Herck Bvba, is dit gratis.

Producten moeten in de originele staat worden teruggebracht of teruggezonden, dit wil zeggen ongedragen en onbeschadigd. Schoenen moeten in paar worden teruggebracht en alle accessoires dienen mee te worden teruggebracht of teruggezonden. Ook het factuur en het retourformulier moeten steeds worden toegevoegd.

Zullen in geen geval worden teruggenomen

  • gedragen schoenen of lederwaren
  • schoenen met (licht) beschadigde zolen
  • schoenen zonder oorspronkelijke verpakking
  • schoenen waarvan toebehoren zoals zolen, veters, extra zakjes ontbreken
  • schoenen die door verkeerd gebruik zijn beschadigd
  • lederwaren die gebruikt werden
  • lederwaren waarvan de oorspronkelijke verpakking werd beschadigd

Schoenen New Van Herck Bvba is niet aansprakelijk voor enige schade, diefstal of verlies die bij terugzending aan de verpakking of het product ontstaat.

Vragen over uw verzending of retour?

Contacteer ons

© 2024 New Van Herck - Sint-Antoniusstraat 3-5, 2300 Turnhout (BE) - BTW BE 0683.948.681
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt New Van Herck gebruik van cookies. Meer informatie    OK